The place to meet

Business meetings: Discover the place to meet

Verschillende onderdelen van Fifth zijn af te huren voor zakelijk gebruik. Denk aan vergaderingen en netwerkevents. Presenteer de plannen voor de toekomst aan de organisatie, werk samen toe naar de nieuwe bedrijfsvisie en gebruik de diverse ruimtes om in groepen te brainstormen over de uitwerking. Of bespreek de plannen in alle rust tijdens een uitgebreide lunch of diner in een exclusieve ruimte.  Zie je zakelijke evenementen tot leven komen in The Stage of The Rooms.

Tip: sluit je zakelijke evenement af met een privé plek op het deck van The Stage en geniet met je gezelschap van het concert. 

Ontdek onze ruimtes

THE STAGE

Wanneer er geen programmering is, staat het vrij deze ruimte te huren. The Stage heeft een eigen entree, een eigen bar en eigen toiletten. De ruimte is ook nog eens volledig af te sluiten. Zo genieten jij en je genodigden in alle rust van het zakelijke event.  De indeling van de ruimte en diversiteit aan inrichting maakt veel mogelijk. Een presentatie, seminar, borrel of compleet uitgeserveerd 3, 4 of 5 gangen diner.

We hebben professionele apparatuur (beeld, geluid en licht) tot onze beschikking waarvan op aanvraag gebruik gemaakt kan worden.

THE JAZZ-ROOM

De langste en slankste van de twee kamers. Perfect voor een diner met je bedrijf voor maximaal 24 personen of voor een zakelijke meeting met een groep tot 18 personen. Waar je ook voor kiest het gaat altijd gepaard met een diversiteit aan culinaire mogelijkheden, sfeer en gastvrijheid.

THE BLUES-ROOM

Voller, vierkant en breed, maar met dezelfde oppervlakte als the other Room. Deze ruimte heeft door zijn vorm net wat meer mogelijkheden qua opstelling en aantal gasten. Kies bijvoorbeeld voor een U- of blokopstelling. Een meeting over laten lopen in een diner is met de diverse opstellingen zo gerealiseerd. De ruimte is ideaal voor een presentatie in theateropstelling tot max 35 personen.

THE BAR

Onze unieke stadsbar is voor een bedrijfsborrel the place to be. Wil je de ruimte liever exclusief? Dan kan buiten de reguliere openingstijden. Ben je fotograaf of filmer of zoek je voor je bedrijf een fantastische ruimte om het team op de plaat te zetten. Deze plek is picture perfect! Een workshop of debat? Deze plek heeft al zoveel van zichzelf dat iedere gebeurtenis overweldigend begint en wij zorgen ervoor dat dat zo blijft.