Drink and dance

Drink, eat and dance to the beat

Onze stadsbar; een kroeg, een dansvloer, robuust en elegant. Hier ben je op vrijdagavond en op zondagmiddag welkom voor unieke smaakcombinaties. In verrassende unieke cocktails, een uitgebreide seizoensgebonden speciaal-bier kaart en authentieke Italiaanse bites. Reserveren is niet nodig. Just drop by, en voel de energie.

Op vrijdagavond draaien jazzy, funky beats in combinatie met oude soul en discoplaten de stadsbar om in een dansbar tijdens Funky Friday. De beats doen de werkweek vergeten en om vervolgens samen de nacht te vieren. Op zondagmiddag ben je welkom voor een Lazy Sunday Unplugged met live muziek om het weekend heerlijk af te sluiten.

Ontdek The Bar

THE BAR

Je waant je even helemaal van de wereld. Een industriële uitstraling waar in het midden het podium voor onze bartenders staat. Ze adviseren je met persoonlijke aandacht, creëren zelf unieke smaakvolle cocktails en likeuren en laten je kennis maken met uitgebreide bierkaart. Hungry for more? Bij The Bar serveren we antipasti platters, pizza’s en pasta’s volgens authentiek recept.

Open vrijdag van 16:00 uur tot 01:00 uur en zondag van 14:00 uur tot 21:00 uur. Op andere dagen is The Bar beschikbaar voor meetings en evenementen, informeer naar de mogelijkheden via info@fifthnre.com.

Menukaart ‘The Bar’

BOOZE

Onze drankenkaart is net zo dynamisch als de muzikale artiesten die bij Fifth de sterren van de hemel spelen.

Zowel de seizoensgebonden tapbieren als bieren op fles wisselen regelmatig om iedereen te verrassen met diversiteit aan lokale en internationale exclusieve bieren. Last but not least; de signature cocktails. Unieke eigen recepten met zoveel mogelijk huisgemaakte ingrediënten en verfijning in zowel smaak als presentatie.

PIZZA | PASTA | ANTIPASTI

In The Bar serveren wij de lekkerste pizza’s, pasta’s en antipasti bij de borrel.  The Bar is open op vrijdag van 16:00u tot 01:00u en op zondag van 14:00u tot 21:00u. Afhalen kan uiteraard ook.

RESIDENT DJ's

Iedere vrijdagavond is het Funky Friday! Vanaf 21:00 uur dans je de stress uit je lijf met onze resident DJ’s en reken maar dat je geniet. Een DJ draaiend op vinyl, waar hoor je dat nog? Jazz, soul en funk ft. disco, house en hip hop. Old school vs. new school, eigentijds en eigenzinnig. Met een cocktail in de ene hand en een danspartner in de ander kun je bij ons in stijl genieten tot in de late uurtjes.

TERRAS

Op een steenworp afstand van het centrum van de stad en toch het gevoel van even helemaal weg zijn. Een rustige omgeving, verstopt in een drukke stad. Een ruim terras die aanvoelt als een klein festival. In de zomermaanden geniet je hier van de rust, je gezelschap en de persoonlijke aandacht. De verfrissende cocktails en diverse smaakvolle anti pasti platters, pizza’s, pasta’s en onze bar bites.