TAKE A SEAT AND SOMETHING SPECIAL TO EAT

Hier ben je iedere dag van 11 uur ‘s ochtends tot 12 uur ’s avonds welkom voor een lunch en diner. Maar ook voor een kopje koffie en een borrel. Kies een plekje in het restaurant of op het terras, en proef de verfijning.

Elke vrijdag en zaterdagavond hebben wij een speciaal programma met livemuziek: LIVE MUSIC AND FINE DINING. Zo tillen wij jouw ervaring bij Fifth naar een nóg hoger niveau met de mooiste klanken van jazz, soul en funk. Houd de agenda in de gaten voor de laatste optredens.

Ontdek The Main

THE MAIN

Het restaurant, maar niet zomaar een restaurant. Creatieve en bovenal culinaire gerechten, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Een totale beleving waarin al je zintuigen worden geprikkeld. Wij laten ons inspireren door de gouden tijden van toen. Zijn altijd op zoek naar de lekkerste ingrediënten, op de beste manier.

Je hoort de zwoele klanken van jazz en soul overal om je heen. En naast de live muziek op vrijdag, zaterdag en zondag vind er ook regelmatig een concertdiner of gospelbrunch plaats in het restaurant. Een totaal verzorgde middag of avond waarbij zowel de culinaire en muzikale artiest een podium krijgt.

Menukaart ‘The Main’

BOTTOMLESS BRUNCH 11:00 - 13:00

Elke zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 13:00 uur serveren we een bottomless brunch in het restaurant. Je krijgt diverse warme en koude brunchgerechten en onbeperkt Bloody Mary en Mimosa’s.

LUSCIOUS LUNCH 12:00 - 15:00

Bij Fifth houden we niet van standaard. Dat zie je overal terug. Zo ook op de lunchkaart; de keuze uit een luxe. loaded of lichte lunch maar altijd met een eigenzinnige culinaire twist.

 

AFTERNOON DELIGHT 15:00 - 17:00 v.a. 10 pers.

Luxe hapjes en smakelijke drankjes. Elke dag serveren we tussen 15:00 – 17:00 uur een high-end borrel waarbij we de tafel vol zetten met luxe kleine gerechten. Reserveren voor een Afternoon Delight kan pas vanaf 10 personen tot maximaal 20 personen. Reserveren is mogelijk via info@fifthnre.com.

 

FINE DINING – vanaf 18:00 uur

Goed eten in een ontspannen sfeer? Laat je culinair verrassen met een heerlijke maaltijd en een bijpassend drankje. In het weekend hebben je zintuigen extra feest dankzij uiteenlopende livemuziek.