TAKE A SEAT AND SOMETHING SPECIAL TO EAT

Hier ben je iedere dag van 11 uur ‘s ochtends tot 12 uur ’s avonds welkom voor een lunch en diner. Maar ook voor een kopje koffie en een borrel. Kies een plekje in het restaurant of op het terras, en proef de verfijning.

Elke zaterdagavond (in de periode van half september tot en met april) hebben wij een speciaal programma met livemuziek: LIVE MUSIC AND FINE DINING. Zo tillen wij jouw ervaring bij Fifth naar een nóg hoger niveau met de mooiste klanken van jazz, soul en funk. Houd de agenda in de gaten voor de laatste optredens.

Ontdek The Main

THE MAIN

Het restaurant, maar niet zomaar een restaurant. Creatieve en bovenal culinaire gerechten, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Een totale beleving waarin al je zintuigen worden geprikkeld. Wij laten ons inspireren door de gouden tijden van toen. Zijn altijd op zoek naar de lekkerste ingrediënten, op de beste manier.

Je hoort de zwoele klanken van jazz en soul overal om je heen. En naast de live muziek op vrijdag, zaterdag en zondag vind er ook regelmatig een concertdiner of gospelbrunch plaats in het restaurant. Een totaal verzorgde middag of avond waarbij zowel de culinaire en muzikale artiest een podium krijgt.

LUSCIOUS LUNCH 12:00 - 15:00

Bij Fifth houden we niet van standaard. Dat zie je overal terug. Zo ook op de lunchkaart; de keuze uit een luxe. loaded of lichte lunch maar altijd met een eigenzinnige culinaire twist.

 

FINE DINING – vanaf 18:00 uur

Goed eten in een ontspannen sfeer? Laat je culinair verrassen met een heerlijke maaltijd en een bijpassend drankje. In het weekend hebben je zintuigen extra feest dankzij uiteenlopende livemuziek.

MENU DINNER 

SUPRISE DINNER

3 gangen verrassingsdiner  €49,00

4 gangen verrassingsdiner€57,00

5 gangen verrassingsdiner €65,00

WIJNARRANGEMENT

3 gangen wijnarrangement  €24,00

4 gangen wijnarrangement€32,00

5 gangen wijnarrangement €40,00