A place with a beat

Party in a place with a beat and make memories complete

Diverse industriële en comfortabele ruimtes, groot en klein, zijn af te huren voor privégebruik. Vier een nieuw begin (babyshower), de liefde (ceremonie, feest), een mijlpaal (50 jaar bestaan)  en we kijken samen naar een creatieve en culinaire invulling die past bij hetgeen dat jij te vieren hebt. Samen zorgen we dat memorabele momenten tot leven komen in een unieke omgeving waar men nog weken, al dan niet maanden over napraat.

The magic of music; maak je feest compleet met een band, DJ of speel je favoriete muziek af via de geluidsinstallaties in de ruimtes.

Ontdek Onze ruimten

THE STAGE

Ons poppodium. Wanneer er geen programmering is, kun je deze ruimte huren voor een eigen feestje! The Stage heeft een eigen entree, een eigen bar en eigen toiletten. De ruimte is ook nog eens volledig af te sluiten. Zo genieten jij en je genodigden in alle rust of onrust.

Denk groots! De ruimte heeft een capaciteit van maximaal 450 gasten. Met een klein gezelschap iets groots te vieren? We kunnen de ruimte sfeervol verkleinen zodat de grote ruimte met een gezelschap vanaf 50 personen knus en compact wordt. Naast de flexibiliteit van de ruimte is er volop apparatuur en licht aanwezig. Zo creëren we voor ieder feestelijk moment een sfeer die het verdient.

THE JAZZ-ROOM

De langste en slankste van de twee kamers. Perfect voor private dining met een lange dinertafel voor max. 24 personen. Een knusse ruimte voor bijvoorbeeld een babyshower, gender reveal party, private dining of workshop tot 18 personen.  Zoek je naar een kleine ruimte voor een ceremonie tot 30 personen? Dan is dit the place to be.

THE BLUES-ROOM

Voller, vierkant en breed, maar met eenzelfde oppervlakte als the other Room. Een perfecte ruimte voor een private high-end borrel of als dinerruimte tot maximaal 35 personen.

THE BAR

Hier kom je samen. Organiseer een bijvoorbeeld een uitgebreide familieborrel. Wil je de bar exclusief voor jou en je gezelschap? Buiten de reguliere openingstijden is deze unieke ruimte beschikbaar voor private party’s. De ruimte met eye-catching bar leent zich overigens ook perfect als set voor je fotoshoot.

Deze plek heeft al zoveel van zichzelf dat iedere gebeurtenis overweldigend begint en wij zorgen er voor dat dat gevoel zo blijft.

Download de brochures voor meer informatie