Our story

OVER FIFTH

Wat prachtig is het toch. Het moment dat je iets nieuws ontdekt. Zoals verrassende smaken, warme klanken en bijzondere mensen. Er is een plek waar je dit allemaal vindt.

Welkom bij Fifth.

Verscholen op het iconische, industriële en culturele NRE-terrein midden in Eindhoven, maar weg van de rest, daar vind je Fifth. Meer dan een restaurant. Meer dan een bar. Meer dan een podium voor jazz, soul en funk. Fifth is inderdaad meer dan het huisnummer van ons pand. Fifth staat ook voor the perfect Fifth, twee noten die elkaar aanvullen en het grote geheel karakter geven. Fifth staat voor de zintuigen die wij willen verleiden, prikkelen, imponeren en verrassen.

Ga je naar Fifth dan proef je verfijning, voel je de energie, hoor je warme klanken, ruik je de sfeer en zie je de tijd even stilstaan.

Ga je naar Fifth dan vind je een verfijnde menukaart, energieke muziek, verrassende cocktails, stads beste koffiebranderij, tot in de puntjes verzorgde vergader- en eventruimtes, een podium voor bezielde artiesten en gelijkgestemden die hetzelfde willen vinden: een podium van wereldklasse voor alles wat origineel, bijzonder en verfijnd is.

Fifth, find what’s refined.

Find the story behind our design

The Main

De ‘M’ van ‘Main’ en in abstracte vorm de structuur van het plafond.

The Stage

De driehoek van een playbutton en de vorm van een gitaar, die natuurlijk symbool staan voor muziek/entertainment.

The Bar

Een (cocktail)glas.

The Room

Het dak dat door tweeën is gesplitst toont in abstractie direct hoe The Rooms eruit zien.

The Roast

De koffieboon.

De culinaire artiest

Fifth wordt in alle ruimten gerund door vakmannen en -vrouwen pur sang. Liefhebbers met eenzelfde mindset: het kan altijd beter. En dat is maar goed ook, want wij blijven namelijk het liefst swingend in beweging. Vanuit die ambitie verrassen we onze gasten keer-op-keer. En onszelf daarmee natuurlijk ook. Wij zijn jouw begeleidingsband. 

Join the band

Fifth zoekt jou

Jij. Die vakidioot. Die horecatijger. Jij weet waar je het over hebt en kan dit moeiteloos overbrengen aan onze gasten. Jij, die weet wat genieten is. Wat écht lekker is. Jij weet “hoe het hoort” maar bent oprecht, met hart voor de zaak. Gezelligheid met een zachte G, gastvrijheid met een grote. Jij laat ervaren. Laat proeven, ruiken, voelen, verrassen. Jij gaat dat stapje verder en laat onze gasten zich thuis voelen dankzij een ongedwongen sfeer, fantastisch eten en mooie dranken.

Ga je voor Fifth? Dan ga je voor afwisseling en authenticiteit. Voor jouw nieuwe horecafamilie. Werken in hét leukste horecaconcept van Eindhoven? De mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu fulltime of naast je studie wilt werken, al jaren meedraait of net komt kijken. Je vindt onze vacatures hier.

Zit jouw nieuwe droombaan er niet tussen? Overtuig ons van jouw talent via een open sollicitatie.

Ontdek Fifth in een virtuele toer