The love of coffee

We roast, we toast, we boast

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er zich achterin het gebouw van Fifth afspeelt?

Hier bevindt zich een koffiebranderij, genaamd Sprout Coffee Roasters. Dit is waar de koffie die wij schenken wordt gebrand én verkocht. Dus heb je bij Fifth zojuist je nieuwe favoriete boon ontdekt? Hier schaf je hem aan en neem je hem mee naar huis. Toch nog een keertje proeven of heb je een vraag over koffie dan kan je natuurlijk terecht in de branderij.

Ontdek The Roast

Workshops

Altijd al willen weten hoe koffie wordt gebrand, waar koffie vandaan komt of hoe je dat heerlijke kopje koffie thuis ook op tafel krijgt? Een workshop bij Sprout geeft antwoord op al je vragen over koffie.

Via deze link krijg je meer informatie over het meest recente aanbod en beschikbaarheid aan workshops!

Visie van Sprout'

Het team van Sprout streeft ernaar een echte en betrouwbare koffiepartner te zijn die niet alleen consistente, toegankelijke en hoogwaardige koffie levert. Ze willen de mensen in koffie ook positief beïnvloeden door een partnerschap op te bouwen en een gemeenschap te creëren waar iedereen zijn kennis kan delen en samen kan groeien.

Voor thuis of op het werk

Buiten de muren van Fifth genieten van de koffie van Sprout? Je kunt in de branderij terecht voor vers gebrande koffie voor thuis, op kantoor of in je horecazaak. Informeer voor de mogelijkheden naar info@sproutcoffeeroasters.art of check onze website www.sproutcoffeeroasters.art