• Friday 10 June 2022
  • 21:00
  • The Stage
Entree € € 31,00

The Blue Moon Cabaret – The Decadent Burlesque Soiree No.17

Tickets

The Blue Moon Cabaret – The Decadent Burlesque Soirée No.17

Op 10 juni sprankelen we met onze eerste avondvullende burlesque cabaret en theater show: “The Blue Moon Cabaret”. The Stage wordt omgetoverd tot het decor van een elegante en romantische avond in de sfeer van de nachtclubs uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw.

De Eindhovense muzikant EL Tigre Blanco en internationaal burleque starlet Xarah von den Vielenregen presenteren alweer hun 17e decadente “burlesque soirée” in Eindhoven, en voor het eerst op deze prachtige industriële locatie.

Breng dat chique pak vast naar de stomerij, maak een afspraak bij de kapper en haal je meest flitsende schoenen tevoorschijn. Trakteer jezelf op een reis terug in de tijd en ben onderdeel van deze show met artiesten in de meest prachtige kostuums die de decadente sideshows van de vorige eeuw laten herleven. Je wordt stijlvol ontvangen met een welkomstdrankje en een hapje. Neem plaats aan een van de tafeltjes en geniet van een zwoele en sexy avond vol variété entertainment.

DRESSCODE:

glitter & glamour, black tie, evening dress, burlesque, roaring twenties, 30s, 40s, 50s, Great Gatsby, flappergirl, dandy, decadent chique…

Also interesting: