Menukaarten
The sweet spot

Stadsbar | Booze & Bites

Onze stadsbar. Hier staan unieke smaakcombinaties centraal. In een lekkere cocktail, een goede wijn of gewoon een lekker biertje. Hungry for more? We verblijden je graag met wat heerlijke barfood gerechten. En dat is nog niet alles, The Bar heeft een ruim terras met unieke vibe. Open van woensdag t/m zondag. Just drop by, reserveren is niet nodig.

[ niet mogelijk wegens COVID ] Op vrijdag en zaterdag schuiven we tafels en stoelen aan de kant en kunnen voetjes van de vloer. Je kunt dan tot twee uur ’s nachts de sterren van de hemel dansen dankzij onze resident DJ.

Drink en dans in The Bar

Drink en dans in The Bar

Stadsbar

Met de uitstraling van een rokerig café, een jazzclub in Saint Germain, een cocktailbar in San Fransisco, een wijnbar in Toscane en een club in Londen. Hier kom je samen.

Dansen

Jazzy, funky beats in combinatie met oude soul en discoplaten draaien de stadsbar om in een dansbar. Iedere vrijdag, en zaterdag vanaf 20:00 uur dans je hier de stress uit je lijf en reken maar dat je geniet.

Borrelen

The Bar-tenders tappen van woensdag t/m zondag de lekkerste bieren en shaken signature cocktails. We serveren BODACIOUS BAR BITES voor bij de borrel.

Bottomless Brunch

Elke vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 - 14:00 uur in The Bar; bottomless brunch met limetless bubbles, Bloody Mary en een loaded brunch met o.a. filthy fries, Sloppy Joes and breakfast burrito's !

Map

Contact

FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Stage-logo background Layer 1 FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Roast-logo background Layer 1 FIFTH-The-Room-logo background Layer 1