Menukaart
The sweet spot

Stadsbar | Booze & Bites

Onze stadsbar. Hier staan unieke smaakcombinaties centraal. In een lekkere cocktail, een goede wijn of gewoon een lekker biertje. Hungry for more? We verblijden je graag met wat heerlijke barfood gerechten; een gezonde pokebowl, vegan kabab of tasty hamburger. En dat is nog niet alles, The Bar heeft een ruim terras met unieke vibe. Woensdag t/m vrijdag open vanaf 16:00 uur en zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur.

[ Helaas wegens COVID-19 niet realiseerbaar ] Op vrijdag en zaterdag schuiven we tafels en stoelen aan de kant en kunnen voetjes van de vloer. Je kunt dan tot twee uur ’s nachts de sterren van de hemel dansen dankzij onze resident DJ. En de 1e dinsdag van de maand kan iedere jazzmuzikant zijn kunsten vertonen tijdens ‘Jazz at the Crow”, waar wacht je op?

Drink en dans in The Bar

Drink en dans in The Bar

Stadsbar

Met de uitstraling van een rokerig café, een jazzclub in Saint Germain, een cocktailbar in San Fransisco, een wijnbar in Toscane en een club in Londen. Hier kom je samen.

Dansen

Jazzy, funky beats in combinatie met oude soul en discoplaten draaien de stadsbar om in een dansbar. Iedere vrijdag en zaterdagavond van 22:00-02:00 dans je hier de wekelijkse stress uit je lijf en reken maar dat je geniet.

Borrelen

Vanaf 16:00 schenken we de lekkerste wijnen, de beste old school cocktails en diverse bieren. Hapje erbij? Geniet dan van een borrelplankje. Grotere trek? Binnenkort serveren we wisselende maaltijden.

Map

Contact

FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Stage-logo background Layer 1 FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Roast-logo background Layer 1 FIFTH-The-Room-logo background Layer 1