Menukaarten
The sweet spot

Stadsbar | Booze & Bites

Onze stadsbar. Hier staan unieke smaakcombinaties centraal. In een lekkere cocktail, een goede wijn of gewoon een lekker biertje. Hungry for more? We verblijden je graag met wat heerlijke barfood gerechten. En dat is nog niet alles, The Bar heeft een ruim terras met unieke vibe. Open van woensdag donderdag en zondag vanaf 15:00 uur. Vrijdag en zaterdag van 17:00 - 02:00 uur. Just drop by, reserveren is niet nodig.

Op vrijdag en zaterdag schuiven we tafels en stoelen aan de kant en kunnen voetjes van de vloer. Je kunt dan tot twee uur ’s nachts de sterren van de hemel dansen dankzij onze resident DJ. Benieuwd wie er draait? Check dan de agenda op de website.

Drink en dans in The Bar

Drink en dans in The Bar

Stadsbar

Met de uitstraling van een rokerig café, een jazzclub in Saint Germain, een cocktailbar in San Fransisco, een wijnbar in Toscane en een club in Londen. Hier kom je samen.

Dansen

Jazzy, funky beats in combinatie met oude soul en discoplaten draaien de stadsbar om in een dansbar. Iedere vrijdag, en zaterdag vanaf 22:00 uur dans je hier de stress uit je lijf en reken maar dat je geniet.

Borrelen

Van woensdag t/m zondag shaken The-Bar tenders signature cocktails. Hungry for more? Op de kaart staan BODACIOUS BAR BITES!

Chef's Table.

Een nieuw concept bij The Bar: Chef’s Table! Letterlijk ‘op de tafel’ serveren we een hele kreeft, kip of geroosterde bloemkool met delicious side dishes.

Map

Contact

FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Stage-logo background Layer 1 FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Roast-logo background Layer 1 FIFTH-The-Room-logo background Layer 1