Menukaarten
The sweet spot

Stadsbar | Booze & Bites

Onze stadsbar. Hier staan unieke smaakcombinaties centraal. In een lekkere cocktail, een goede wijn of gewoon een lekker biertje. Hungry for more? We verblijden je graag met wat heerlijke barfood gerechten. En dat is nog niet alles, The Bar heeft een ruim terras met unieke vibe. Open van woensdag t/m zondag. Just drop by, reserveren is niet nodig.

Op vrijdag en zaterdag schuiven we tafels en stoelen aan de kant en kunnen voetjes van de vloer. Je kunt dan tot twee uur ’s nachts de sterren van de hemel dansen dankzij onze resident DJ.

Drink en dans in The Bar

Drink en dans in The Bar

Stadsbar

Met de uitstraling van een rokerig café, een jazzclub in Saint Germain, een cocktailbar in San Fransisco, een wijnbar in Toscane en een club in Londen. Hier kom je samen.

Dansen

Jazzy, funky beats in combinatie met oude soul en discoplaten draaien de stadsbar om in een dansbar. Iedere vrijdag, en zaterdag vanaf 20:00 uur dans je hier de stress uit je lijf en reken maar dat je geniet.

Borrelen

Woensdag t/m zaterdag vanaf 15:00 uur en zondag vanaf 12:00 uur schenken we de lekkerste wijnen, signature cocktails en diverse bieren. Hapje erbij? Geniet dan van een borrelplankje. Grotere trek? We serveren verschillende barfood gerechten.

Map

Contact

FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Stage-logo background Layer 1 FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Roast-logo background Layer 1 FIFTH-The-Room-logo background Layer 1