Menukaarten
The sweet spot

Zaalverhuur | evenementen, feesten & vergaderingen

Of je nu langskomt voor een kopje koffie en de krant, een heerlijke lunch of gezellig komt dineren. Bij Fifth ben je aan het juiste adres. Maar er kan meer.

Zo zijn verschillende concepten particulier of zakelijk af te huren. Denk aan bruiloften, bedrijfsfeesten of evenementen. The Stage heeft daarnaast een eigen entree, eigen toiletten en is volledig af te sluiten voor (op dat moment) ongewenst publiek.

Diverse mogelijkheden

Diverse mogelijkheden

Onze zaal

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor jezelf of het bedrijf dan is The Stage de ideale plek. Met een eigen bar, entree en toiletten is deze ruimte geheel afgesloten van de andere concepten binnen Fifth. Vier hier je verjaardagsfeest, presenteer de bedrijfsplannen, geef elkaar het ‘jawoord’, hier worden mooie herinneringen geboren. Voor zowel kleine als grote gezelschappen te reserveren.

Room Blues

Voller, vierkant en breed, maar met eenzelfde oppervlakte als onze andere kamer. De ruimte voor een theateropstelling van 50 personen, ideaal als vergaderlocatie met een U-opstelling tot 24 personen of als dinerruimte tot 35 personen.

Room Jazz

De langste en slankste van de twee kamers. Perfect voor een lange dinertafel met 24 personen, als vergadering voor groepen tot 18 personen. Zoek je naar een kleine ruimte voor een ceremonie tot 50 personen dan is een kijkje komen nemen zeker de moeite waard.

Map

Contact

FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Stage-logo background Layer 1 FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Roast-logo background Layer 1 FIFTH-The-Room-logo background Layer 1