• vrijdag 28 april 2023
  • 21:00
  • The Main
Entree € €7,50

LIVE MUSIC & FINE DINING | ANDRÉS FERNÁNDEZ TRIO

Tickets

Andrés Fernández Trio is een muzikaal project opgericht in Costa Rica, met als doel het promoten van Latijns-Amerikaanse en Caribische muziek die voortkomt uit het rijke culturele erfgoed van hun Europese en Afrikaanse voorouders. Na 5 jaar in het buitenland hun vaardigheden te hebben verbeterd, is het nu tijd voor Andrés Fernández Trio om hun unieke klank met de wereld te delen.

Hun muziek is een fusie van originele composities en bekende nummers, waarbij elementen van jazz, klassieke muziek en Afro-Cubaanse ritmes worden vermengd. Met hun muziek neemt Andrés Fernández Trio het publiek mee op een sonische reis over de eilanden in het Caribisch gebied en brengen ze eerbetoon aan iconische muzikanten zoals Frank Emilio Flynn, Bola de Nieve, Maria Teresa Vera en Chucho Valdés.

Het trio bestaat uit Andrés Fernández op piano en zang, Francisco Javier Breton op bas en Damián Alvarez Castro op drums en zang. Samen creëren ze een opwindend geluid dat naadloos Afro-Cubaanse en wereldmuziek invloeden combineert en eer betoont aan de rijke muzikale tradities die hun vak hebben beïnvloed.