• vrijdag 7 oktober 2022
  • 21:00
  • The Main
Entree €

LIVE MUSIC AND FINE DINING | Ramsy Irani Kwartet

In de maand oktober is er op elke vrijdag en zaterdagavond bij Fifth NRE een speciaal programma met livemuziek: LIVE MUSIC AND FINE DINING. Bij Fifth tillen wij jouw restaurant ervaring naar een nóg hoger niveau met de mooiste klanken van jazz, funk en soul!

Geniet van een culinair diner en het muzikale menu van niemand minder dan Ramsy Irani Kwartet.

In 2009 behaalde Ramsy zijn masterdiploma “Jazz-gitaar” onder leiding van Martijn van Iterson en Hendrik Braeckman aan het conservatorium van Antwerpen. Ramsy volgde workshops, lessen bij Nelson Veras, Martin Taylor, Jonathan Kreisberg, Fapy Lafertin en Tsha Limberger. Ramsy wordt vanavond begeleidt door Marie-Anne Standaert op trompet en Gaf Geudens betovert je met zijn prachtige pianospel!

Vandaag is hij actief in verschillende groepen die op verschillende podia spelen; festivals, CC’s, evenementen en clubs. Op rustigere momenten werkt hij graag aan nieuw materiaal.

Ramsy speelt verschillende stijlen maar zijn hart gaat uit naar akoestische Jazz. Hij ontwikkelde een stijl geworteld in de traditie maar met een open oor voor de nieuwe geluiden van vandaag. Inspiratie vindt hij in het leven en in alle grote muzikanten: Django, Wes Montgomery, Joe Pass, Peter Bernstein en Bach.