• zondag 7 april 2024
  • 15:00
  • The Bar
Entree € Gratis

Lazy Sunday Unplugged | Live Music | Creepin

Creepin

Paul is afgestudeerd aan het Brabants conservatorium voor klassiek gitaar en jazzgitaar. Naast zijn werk aan de muziekschool in Tilburg speelt hij graag Latijns-Amerikaanse muziek waaronder de tango van Astor Piazzolla, met het kwintet ‘Grupo del Sur’. Een aantal jaren geleden ontdekte hij het gitaarspel binnen de wereld van bluegrass en country.

Marleen is in 1998 afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium. Door de combinatie van muzikale nieuwsgierigheid en haar buigzame stem beweegt zij zich in diverse stijlen. Het is de puurheid en het gevoel, voortvloeiend uit de vertolking van een lied, waar zij 100% voor gaat.

De liefde voor het zingen bij Greet is begonnen tijdens de afwas vroeger thuis. Om de enorme berg vaat te overleven, werd er luidkeels met de 4 zussen samen gezongen. Later volgde de interesse voor percussie, ukele, en basgitaar.  In vocaal kwartet Mood heeft ze 10 jaar met veel plezier gezongen en opgetreden. Bij Creep In ligt haar passie vooral in de samenzang en het bespelen van de basgitaar.

Met de paplepel is de voorliefde voor Folkmuziek bij Dagny van der Loo bijgebracht. De huiskamer vulde zich iedere donderdagavond naast haar vader op viool door de mannen van Ogham. Tijdens deze repetietieavond luisterde ze in pyjama naar de traditionals, jigs and reels en de Schotse en Ierse ballades. Tot ze mee mocht zingen.

The Bar is open van 14:00u tot 21:00u. De keuken in The Bar serveert Italiaanse sferen tot 20:00u