• vrijdag 23 september 2022
  • 21:00
  • The Stage
Entree € 20 - 37,50

Clubnight Concert | SAVINE

Tickets

Tijdens onze Clubnight Concerts waan je jezelf in een een compleet nieuwe wereld. Een goed verzorgde en bovenal elegante en  stijlvolle avond. Bij binnenkomst van deze avond word je naar je tafel begeleid, kies jij voor een exclusieve ticket (€ 37,50 per persoon) dan wordt je ontvangen met een welkomstdrankje en borrelplateau. Kom je liever alleen genieten van de muzikale klanken van de 25-jarige Savin dan kan je een single ticket (€20,00 per persoon) kopen.

Savine uit Amsterdam schrijft al sinds haar veertiende haar eigen muziek, geïnspireerd door grootheden als Adele, Corinne Bailey Rae, Macy Gray, Norah Jones en Amy Winehouse. In haar nummers combineert de zangeres Soul, Jazz en Blues met Pop-elementen. Haar rauwe stem heeft soul en zorgt hierbij voor een origineel geluid. Aan muzikaliteit geen gebrek, want na zeven jaar viool te hebben gespeeld ruilde Savine dit instrument in voor de piano. In 2019 verhuisde Savine naar London om daar een jaar te studeren aan BIMM, in de richting soul, pop en R&B.

Savine heeft daar in alle bekende pubs en clubs mogen optreden en stond op grote muziekpodia. Haar debuutsingle ‘Never Compare’ werd door Radio 2 bekroond tot de allereerste Top Song van 2021 en kreeg grote support van de nationale radiozenders. Sindsdien timmert Savine hard aan de weg. In juli 2021 tekende ze een platendeal bij muzieklabel Cloud 9 Music. Haar single ‘What a life’ werd goed ontvangen door de nationale radio en met 2.500.000 streams is de single ’25’ haar meest beluisterde single op Spotify. Op 5 augustus is de release van haar nieuwste single ‘Head over heels’.