• donderdag 20 april 2023
  • 19:00
  • The Stage
Entree € 18,50

ALBUM RELEASE SHOW | MAX ALEXANDER

Tickets

De “Alternatieve Space rock” van Max Alexander is het enige Nederlandstalige alternatief voor liefhebbers van Muse, Hans Zimmer en Pink Floyd. Het laat je een hoek van Nederland zien waarbij de synthesizers door de ruimte vliegen en de scheurende gitaarpartijen je los trekken van tijd en plaats.

Met zijn fascinatie voor ruimte, planeten stapte Max Alexander los van de mode industrie en zijn eigen mannenlabel om zijn extraverte denkwijze te vertalen in zijn diepste passie; muziek. De fascinatie voor het niet aardse en a-typische bestaan hoor je ook terug in klassieke zang performances, akkoord progressies en de melodieuze rifs die de muziek typeren. Met een filosofische blik en schrijfstijl haalt hij veel maatschappelijke kwesties naar het hier en nu.
Max schrijft en zingt voor grote namen in de Hard Dance Industry. Hij werkt samen met artiesten zoals Sub Zero Project, B-Front & Ran-D. Deze streams lopen samen al over de 6 Miljoen en dat is niet het einde van zijn eigen universum in aanbouw!

EP TIJDSGEEST:

De 4 nummers van de nieuwe EP “Tijdsgeest”.
Vlieg met me mee op de “Alternative Space Rock” van Max Alexander geïnspireerd door Muse, Hans Zimmer & Pink Floyd in het Nederlands. De muziek brengt je naar een andere dimensie met Synthesizers die om je heen draaien en scheurende gitaarpartijen die op je af komen.
De muziek is in Dolby Atmos gemixt samen met JonathanHendrickx om een extra beleving te geven aan de “Psychedelische Rock”. Wanneer je de muziek reis gaat ervaren via een HiFi koptelefoon zul je naar een ander niveau van beluisteren gebracht worden.

DOORS OPEN: 19:00 uur | SUPPORT ACT: 19:30 – 20:15 | CONCERT: 20:45 – 21:30

YOUTUBE:https://www.youtube.com/watch?v=qN2J2e9iJps                       WEBSITE:http://www.maxalexandermusic.com